eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Bitva o Madrid: neplatný gól z penalty a tatarák z Prahy

📁 Aktuálně, Blog Jana Hrabálka, Blogy, Evropské poháry, Fanoušci, Homepage, Topstory, Zahraniční fotbal 🕔11.5.2017

antoinegriezmann_slavimicpoddresem_fifa_comGriezmann dal z penalty gól, platit však neměl.

ligamistru201617_logo150MEZI ŠESTNÁCTKAMI JANA HRABÁLKA – Byl to zápas jako řemen, alespoň v první půli. Zápas hodný odvetě semifinále Ligy mistrů. Velká bitva nejen o Madrid. Atlético – Real 1:1, tak měl ale znít konečný výsledek posledního zápasu na stadionu Vincente Calderona. Vítězný gól z Griezmannovy penalty totiž neměl platit, byl docílen v rozporu s pravidly!

Co se proboha v 16. minutě stalo tak protipravidlového, že neměl být uznán gól z penalty, když to nikde nezaznělo? Zákrok Varaneho na „chytrého“ Torrese byl penaltově v pořádku, tady není o ničem pochyb a netřeba užívat ani otřepané fráze, že si to sudí obhájí. Problém nastal v exekuci samotným Griezmannem. Rozběh, kop, gól i s tečí Keylora Navase.

Tak kde byl tedy problém? Tady: pravidla o provedení pokutového kopu totiž jasně říkají: … pokud se hráč provádějící kop dotkne míče podruhé, aniž by se mezitím míče dotkl jiný hráč, rozhodčí přeruší hru a nařídí proti jeho družstvu nepřímý volný kop…

…čtěte celý článek na eFotbal.cz!

(zdroj fotky: fifa.com)

Sdílejte tento článek
Hattrick_banner_638x100px

Nový HATTRICK právě v prodeji

2016/01

Zavřít
Google+
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace